Skvělý obědový salát šmrnclý asií, plný barevných rostlinných surovin. Spousta chutí a vůní, plno bílkovin a perfektně zasytí 👍🏻
Na 1 porci:
1/2 hrnku vařené quinoy
1/4 hrnku povařených edamame fazolek
2 menší mrkve
1/2 masité červené papriky
2 lahůdkové cibulky
Koriandr (nebo petrželka)
Na dip:
1 lžíce arašídového másla
3 lžíce sojové omáčky
šťáva z 1/2 citronu
1 lžička medu či javorového sirupu
Sušený česnek a zázvor
V míse pořádně promícháme uvařenou quinou, edamame fazolky, nahrubo nastrouhanou mrkev, papriku na kostičky, cibulku na drobná kolečka, posekaný koriandr a prošlehaný dip z arašídového másla, sojovky, citronové šťávy, medu či sirupu a sušeného česneku a zázvoru.
Komentáře
Okomentovat