Kdo kdy ochutnal nevařenou hráškovou polévku, jinou už chtít nebude. Je vážně vynikající 👌🏼 Vlastně vůbec nevím, proč se obvykle vaří, když ,,zasyrova,, je mnohem chutnější a taky výživnější. No konec konců zkuste sami a uvidíte...
1 porce:
Hrst kešu ořechů
1/2 hrnku vody
Sťáva z 1/4 citronu
1 hrnek zeleného hrášku (rozmraženého)
1 hrnek špenátu
1 malý stroužek česneku
Snítek máty
Sůl
Kešu ořechy na 4 hodiny předem namočíme. Poté slijeme a spolu s vodou, citronovou šťávou, česnekem a solí dohladka rozmixujeme. Přidáme propláchnutý hrášek, špenát a lístky máty a mixujeme dohladka. No a pak už jen podáváme...
Komentáře
Okomentovat