Vynikají fresh záležitost plná chutí, takové exotické léto na talíři...
Na 2-3 porce:
1,5 hrnku vařených černých fazolí
1 velká červená masitá paprika
1 mango
1 avokádo
1 klas čerstvé cukrové kukuřice
1/2 červené cibule
Svazek koriandru
1 limeta
Sůl
Čerstvou kukuřici povaříme cca 15-20 minut ve vroucí osolené vodě, po vytáhnutí a vychladnutí seřízneme zrna do větší mísy. Papriku, mango a avokádo nakrájíme na drobné kostičky, červenou cibuli pokrájíme nadrobno. Přidáme spolu s uvařenými vychladlými fazolemi do mísy ke kukuřici, zakapeme limetkovou šťávou, přihodíme posekaný koriandr a lehce osolíme. Pořádně promícháme a podáváme ideálně dobře vychlazené.
Komentáře
Okomentovat