Raw kešu panna cotta - neskutečná smetanová dobrota se sladkou malinovou / jahodovou / borůvkovou / broskvovou či jakoukoliv jinou omáčkou...
Na 8 porcí:
260g kešu ořechů
400ml vody
20g psyllia
50ml javorového sirupu / medu / ...
šťáva z 1/2 citronu
vanilka
Na ovocnou omáčku:
640g malin / jahod / borůvek / broskví,...
80g datlí
5g psyllia
Kešu ořechy na 4 hodiny předem namočíme. Psyllium zalijeme na půl hodinu 400ml vody a necháme stát. Kešu ořechy slijeme a spolu s psylliovým gelem, javorovým sirupem, citronovou šřávou a vanilkou dohladka rozmixujeme. Nalijeme do silikonových formiček a necháme alespoň hodinu tuhnout v lednici. Na ovocnou omáčku jen rozmixujeme všechny ingredience, k malinám můžeme přidat i trošku limetkové či citronové šťávy, k jahodám potom třebas mátu, k broskvím vanilku.
Komentáře
Okomentovat