Sladké díky jablku a mrkvi, plné vlákniny a vůbec všeho, co si může vaše tělo přát. Jsou v nich zdravé tuky ve formě mandlového másla, komplexní sacharidy z ovesných vloček. A když je ještě doplníte krémem z tofu tvarohu, výživná snídaně je na světě.
50g hrubých ovesných vloček
15g mandlového másla
50ml teplé vody
50g mrkve
50g jablek
skořice, mletý zázvor, citronová kůra, kardamom,....
Ovesné vločky spolu s vodou a mandlovým máslem rozmixujeme na tuhou pastu a to promícháme s nahrubo nastrouhanými jablky a jemně strouhanou mrkví. Z těsta tvoříme na rozehřátou pánev větší lívance a opečeme z obou stran. Na talíři dozdobíme tofutvarohem, na který z tofu vymačkáme maximum láku a tyčovým mixérem rozmixujeme spolu s kokosovým mlékem, sladidlem a citronovou šťávou dohladka.
25g bílkovin, 44g sacharidů, 30g tuku, 9g vlákniny
Komentáře
Okomentovat