Nadýchaná arašídovo-kokosová pěna s vrstvou krémové čokolády...
Na 8 porcí:
160g arašídového másla
120ml kokosového krému (tuhá část kokosového mléka)
160ml aquafaby (nálev z konzervované cizrny)
60ml javorového sirupu
špetka soli
120ml kokosového krému (tuhá část kokosového mléka)
160ml aquafaby (nálev z konzervované cizrny)
60ml javorového sirupu
špetka soli
120g kokosového mléka
60g hořké čokolády
60g hořké čokolády
Arašídové máslo promícháme spolu s kokosovým krémem, javorovým sirupem a špetkou soli. Aquafabu vyšleháme do podoby tuhého sněhu a opatrně ji vmícháme do hmoty z arašídového másla. Ihned nandáme do skleniček a dáme alespoň na 2 hodiny chladit do lednice. Čokoládu rozpustíme, prošleháme s kokosovým mlékem a vzniklou polevu naneseme na krém do skleniček. Necháme v lednici alespoň 12 hodin uležet.
Komentáře
Okomentovat