Čokoládový raw čízkejk

Pro milovníky čokolády rozpouštějící se na jazyku (a nejen pro ně ). Dokonalý čokoládový raw dort s ořechovým korpusem chutnajícím jako karamelové sušenky.




Na 12 kousků:


120g mandlí 
120g kešu ořechů 
60g kokosového cukru

400ml kokosového mléka 
100g nepraženého raw kakaa
100ml javorového sirupu
80g kakaového másla 


Mandle, kešu ořechy a kokosový cukr umixujeme v mixéru do lepivé konzistence. Vzniklé těsto natlačíme do formy (ø 20-22 cm). Kokosové mléko promixujeme s kakaovým práškem a javorovým sirupem, přilijeme rozpuštěné kakaové máslo a znovu promixujeme. Krém nalijeme na korpus a necháme přes noc tuhnout v lednici. 


304 kcal

6g bílkovin, 16g sacharidů, 23g tuku, 4g vlákniny


Komentáře