Tofu mugcake

Nadýchaný a vláčný, (ne)tvarohový mugcake z pouhých 3 ingrediencí, který s rozmraženýma jahodama chutná úplně jak ovocný knedlíky 🤭




80g tofu natural
90g banánu (1 menší kus)
40g jemných ovesných vloček


Z tofu vymačkáme co nejvíc láku, dáme do keramické misky a spolu s banánem rozmixujeme. Vmícháme ovesné vločky, setřeme těsto z okrajů a dáme na 5 minut do mikrovlnky. Vyklopíme a servírujeme ideálně s rozmraženým ovocem a rozpouštějící se hořkou čokoládou či kokosovým máslem. 


338 kcal

17g bílkovin, 44g sacharidů, 9g tuku, 5g vlákniny 





S JAHODAMA A ČOKOLÁDOU

+
120g jahod
20g hořké čokolády 

496 kcal

20g bílkovin, 60g sacharidů, 18g tuku, 11g vlákniny



S MALINAMA A KOKOSOVÝM MÁSLEM

+
120g malin
20g kokosového másla 

541 kcal

20g bílkovin, 60g sacharidů, 23g tuku, 12g vlákniny


Komentáře