Nadýchaný a vláčný, (ne)tvarohový mugcake z pouhých 3 ingrediencí, který s rozmraženýma jahodama chutná úplně jak ovocný knedlíky 🤭
80g tofu natural
90g banánu (1 menší kus)
40g jemných ovesných vloček
Z tofu vymačkáme co nejvíc láku, dáme do keramické misky a spolu s banánem rozmixujeme. Vmícháme ovesné vločky, setřeme těsto z okrajů a dáme na 5 minut do mikrovlnky. Vyklopíme a servírujeme ideálně s rozmraženým ovocem a rozpouštějící se hořkou čokoládou či kokosovým máslem.
Z tofu vymačkáme co nejvíc láku, dáme do keramické misky a spolu s banánem rozmixujeme. Vmícháme ovesné vločky, setřeme těsto z okrajů a dáme na 5 minut do mikrovlnky. Vyklopíme a servírujeme ideálně s rozmraženým ovocem a rozpouštějící se hořkou čokoládou či kokosovým máslem.
338 kcal
17g bílkovin, 44g sacharidů, 9g tuku, 5g vlákniny
S JAHODAMA A ČOKOLÁDOU
+
120g jahod
20g hořké čokolády
496 kcal
20g bílkovin, 60g sacharidů, 18g tuku, 11g vlákniny
S MALINAMA A KOKOSOVÝM MÁSLEM
+
120g malin
20g kokosového másla
Komentáře
Okomentovat