K vyzkoušení téhle snídaňové variace jsem se odhodlávala opravdu dlouho. Cizrnu na sladko jsem totiž už párkrát zkoušela (ve formě čokoládového hummusu a cizrnového blondies) a nikdy to moc slavně nedopadlo. Ale viděla jsem obdobné kombinace na tolika zahraničních food blozích v tak sliny se sbíhajících podobách, že mi to nakonec nedalo. A dobře jsem udělala. Ochudit se v receptáři o tuhle snídaňovou variaci by byla škoda.
90g vařené cizrny (40g v suchém stavu)
60g banánu (1/2 kusu)
20g datlí
20g arašídového másla
skořice a vanilka
skořice a vanilka
špetka soli
10g drcených kakaových bobů
60g drobného ovoce - maliny, borůvky, jahody
Cizrnu, banán, datle, arašídové máslo, skořici, vanilku a špetku soli rozmixujeme na hladkou tuhou kaši. V případě potřeby přidáme trochu vody, 20-30ml max. Přidáme kakaové boby, krátce promixujeme a servírujeme s ovocem.
475 kcal
60g drobného ovoce - maliny, borůvky, jahody
Cizrnu, banán, datle, arašídové máslo, skořici, vanilku a špetku soli rozmixujeme na hladkou tuhou kaši. V případě potřeby přidáme trochu vody, 20-30ml max. Přidáme kakaové boby, krátce promixujeme a servírujeme s ovocem.
Komentáře
Okomentovat