Výborné kakaové müsli s kokosem, které chutná tak trochu jako koka sušenky nebo nějaké cukroví. Luxusní doplněk všech smoothie bowls či jednou za čas jako super snídaně se rostlinným jogurtem či mlékem. Kam se hrabou zapékaná müsli z obchoďáku! Ani tohle se sice neobejde bez oleje a sladidla, ale v rozumné míře a nejsou v něm žádné chemické výmysly, pšenice, glukózo-fruktózové sirupy ani žádné neidentifikovatelné položky ve složení.
Na cca 450g:
100g jemných ovesných vloček
200g hrubých ovesných vloček
60g sušeného kokosu
15g nepraženého kakaa
60g agáve sirupu
60g kokosového oleje
Jemné vločky rozmixujeme na mouku a promícháme s hrubými ovesnými vločkami, kokosem a kakaem. Přilijeme agáve sirup a rozpuštěný kokosový olej a pomocí rukou propracujeme. Nasypeme na plech, rovnoměrně rozprostřeme a pečeme cca 25 minut na 160℃, během pečení promícháme.
Na 100g:
Komentáře
Okomentovat