Kotel vynikající zeleniny. Kdo by odolal?! 😋
4 lžičky oleje
100g lilku
100g papriky
200g cukety
50g cibule
1 stroužek česneku
100g rajčat
bazalka, oregano, tymián
sůl
249 kcal
4 lžičky oleje
100g lilku
100g papriky
200g cukety
50g cibule
1 stroužek česneku
100g rajčat
bazalka, oregano, tymián
sůl
V hrnci nebo v hlubší pánvi orestujeme na lžičce oleje lilek nakrájený na proužky. Osolíme, přikryjeme pokličkou a nakrájíme na proužky papriku. Do hrnce přidáme lžičku oleje, vsypeme papriku, trošku osolíme, orestujeme a znovu přikryjeme. To stejné zopakujeme i s cuketou, jakmile je vše v požadované měkkosti, stáhneme z ohně. Na zbývající lžičce oleje dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, ke konci přidáme i posekaný česnek. Přihodíme rajčata na kostičky, osolíme a zasypeme bylinkami, krátce provaříme doměkka. Vzniklou rajčatovou pastu vmícháme do zeleniny v hrnci a máme hotovo.
Komentáře
Okomentovat