Vyrobeno speciálně na míru všem milovníkům mokrých těžkých buchet, syrových těst a náplní 👌🏼
Na 16 kousků:
Těsto:
170g jemných ovesných vloček
90g nepraženého kakaa
7g jedlé sody
500g dýňového pyré (upečená a rozmixovaná dýně)
120g kokosového másla
260g měkkých datlí
Náplň:
400g tofu natural
150g měkkých datlí
60g kokosového másla
šťáva z 1/2 citrony
voda dle potřeby
Ovesné vločky rozmixujeme na mouku a promícháme s kakaem a jedlou sodou. Dýňové pyré promixujeme s rozpuštěným kokosovým máslem a datlemi a promícháme se suchou směsí. 2/3 těsta rozetřeme na plech (cca 30x22cm), naneseme tofu náplň, potřeme zbylým tmavým těstem a pečeme cca 25 minut na 170°C. Na tofu náplň vymačkáme z tofu přes utěrku maximum láku a se zbytkem ingrediencí promixujeme.
Komentáře
Okomentovat