Dokonalá souhra chutí, která potěší nejen chuťové buňky, ale udělá dobře celému tělu. Recept na tento vynikající - zdravý - nízkokalorický - nízkosacharidový přílohový salát je z dílny paleofoodblogu Paleosnadno.cz.
250g květáku
15g černých oliv
15g sušených rajčat
1 lžíce panenského olivového oleje (7g)
bazalka
sůl
Sušená rajčata na pár hodin namočíme. Květák omyjeme a buď rozdrtíme v mixéru na drobná zrníčka nebo nahrubo nastrouháme. Osolíme a v hrnci nasucho opékáme, dokud není květák měkký na skus (cca 10 minut). Je potřeba ho často promíchávat, aby se nepřipaloval. Jakmile máme hotovo, promícháme s nasekanými olivami, sušenými rajčaty a bazalkou, vmícháme lžíci olivového oleje.
Komentáře
Okomentovat