Další brownies do sbírky, tentokrát dokonale mazlavé, kávové, z fazolí a s čokopolevou navrch 👌🏼
Na 12-16 kousků:
1 hrnek uvařených fazolí
1/2 hrnku plnotučného kokosového mléka
1 malé espresso
10 medjool datlí
3 lžíce nepraženého kakaa
Na polevu:
1 tabulka hořké čokolády
1/4 hrnku kokosového mléka
Fazole, kokosové mléko a kávu dohladka rozmixujeme ve stolním mixéru. Postupně během mixování přidáme i vypeckované datle a nakonec přisypeme kakao. Vzniklé těsto rozetřeme do formy (cca 20x20 cm) a pečeme 30 minut na 170°C. Po upečení potřeme polevou a dáme ztuhnout do lednice. Na polevu jen ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu a promícháme s kokosovým mlékem.
Komentáře
Okomentovat