Zahřívací kakaová kaše s voňavou skořicí a pečenými jablky - ideální start do podzimního dne.
50g pohanky kroupy
15g mandlového másla
20g datlí
10g lněného semínka
10g nepraženého kakaa
skořice
120g jablka
477 kcal
50g pohanky kroupy
15g mandlového másla
20g datlí
10g lněného semínka
10g nepraženého kakaa
skořice
120g jablka
Pohanku večer namočíme do vody, ráno slijeme a propláchneme. Jablka nakrájíme na kostičky, promícháme se skořicí a pečeme v troubě 15 minut na 170°C. Datle a mandlové máslo rozmixujeme v cca 250-300ml vody a nalijeme spolu s pohankou do kastrolu. Pozvolna 10-15 minut vaříme, poté stáhneme z ohně a vmícháme rozemleté lněné semínko, kakao a skořici.
Komentáře
Okomentovat