Tak s touhle palačinkovou variací už nemusíte vymýšlet důvody, proč že si to vlastně zasloužíte palačinky k snídani. Zkrátka potřebujete extra dávku těch nej rostlinných bílkovin (kterými quinoa a soja bezpochyby jsou).
50g quinoy
25g kešu ořechů
80g tofu natural
80g malin, jahod, borůvek, meruněk,...
10g datlí
1 lžíce citronové šťávy
Quinou spolu s kešu ořechy přes noc namočíme do vody, ráno slijeme, propláchneme, zalijeme 90ml vody a rozmixujeme na hladké těsto. Z něj z obou stran nasucho na pánvi osmahneme 2 palačinky. Tofu pomocí utěrky či plátýnka vyždímáme a rozmixujeme s vybraným ovocem, citrónovou šťávou a datlí. Vzniklým krémem palačinky naplníme.
Komentáře
Okomentovat