Živá pohanková čokokaše s hruškou

Takový krémový čokopudink nabitý enzymy, minerály, vitamíny a antioxidanty připravenými ihned proniknout do každičké buňky těla. Zkrátka Superkaše :). A jedná se o maličko poupravenou verzi raw pohankové kaše z blogu Veg-ethique.




40g pohanky kroupy
20g mandlí
10g lněného semínka
20g datlí
10g nepraženého (raw) kakaa
120g hrušky

5g nepražených kakaových bobů


Pohanku pořádně propláchneme a spolu s mandlemi, lněnými semínky a datlemi necháme přes noc namáčet. Ráno vše slijeme, propláchneme, odebereme pár mandlí, přidáme nakrájenou hrušku, kakao a 70ml vody a dohladka rozmixujeme. V misce ozdobíme zbylými oloupanými mandlemi a drcenými kakaovými boby.


507 kcal
17g bílkovin, 58g sacharidů, 21g tuku, 16g vlákniny

Komentáře